kolumna

extra

Ana Praznik: Na koncu nam ostanejo le spomini

Koronsko leto 2020 nam bo ostalo v spominu po omejitvah in prepovedih. Predvsem pa tem, da je bil vsega kriv virus. A ni vse tako črno. Ana je našla pozitivne razloge, zakaj bi morali tudi leto 2020 ohraniti v lepem spominu. Preverite, katere!

extra

Brez maske ali z masko?

Komentar prve junijske tiskovne konference o aktualnem dogajanju v zvezi s koronavirusom ob razglasitvi konca epidemije v Sloveniji.

extra

Ahmed Pašić: Kisika ne proizvajajo tovarne, ampak drevesa

Zakaj je pomembno, da otrokom privzgojimo spoštovanje in odnos do okolja? Ljudje kopičimo smeti, s tem pa ogrožamo naravo in okolje, pa tudi svoje zdravje in življenje živali. O osebni izkušnji in vzgoji svojih otrok piše dr. Ahmed Pašić.

extra

Ahmed Pašić: Vsi imamo iste korenine

Sožitja med kulturami, medsebojnega spoštovanja in sprejemanja različnosti se lahko učimo tudi prek šolskega sistema in na delovnem mestu.

boštjan klun kolumna extraveganza banka slovenije
extra

Boštjan Klun: Kreditno (ne)sposobni

Nedavni ukrepi Banke Slovenije o zaostritvi kreditiranja so sprožili burne odzive tako med prebivalstvom kot v delu politike. O smiselnosti ukrepov piše Boštjan Klun.

Spletna stran za svoje delovanje in spremljanje analitike uporablja spletne piškotke. S pregledovanjem strani se strinjate z njihovo uporabo.​ Preberite več.