zbirke receptov in triki

Kuhanje v ekonom loncu, kako začeti
extra

Prva uporaba ekonom lonca – test z vodo

Imate ekonom lonec, a še vedno odlašate s prvo uporabo? Preverite, kako narediti enostaven test z vodo in se spoznati s kuhanjem v ekonom loncu. Ko enkrat poskusite, ne boste več želeli ždeti pri štedilniku.

extra

7 domiselnih receptov za veganske enolončnice

Nabor enostavnih in izjemno okusnih enolončnic, ki bo razveselil vsakega ljubitelja jedi na žlico. Preverite domiselne recepte za ričet, krompirjev golaž, pisano enolončnico, fižolovo juho in še marsikaj!

recepti

Kuhanje v ekonom loncu – kako in koliko časa

Ekonom lonec omogoča hitro in preprosto kuhanje številnih živil. S kuhanjem na visokih temperaturah in pod pritiskom iz živil izvabite najboljši okus. Preverite, kako začeti s kuhanjem v ekonom loncu in koliko časa se katera živila kuhajo.

extra

Kuhanje v ekonom loncu – koliko časa se kaj kuha

Seznam različnih živil in čas, ki ga potrebujejo v ekonom loncu do svoje perfekcije! Na seznam smo uvrstili več kot 50 živil, ki jih redno uporabljate v svoji kuhinji – od fižola in krompirja do črnega riža in ajdove kaše.

triki-extraveganza-cover
extra

11 trikov za vrhunske veganske jedi

Preverjeni nasveti in praktični namigi, ki bodo izboljšali vsak veganski recept, ki se ga lotite. Ne glede na to, ali ste začetnik ali pa izkušen gastro-akrobat.

Spletna stran za svoje delovanje in spremljanje analitike uporablja spletne piškotke. S pregledovanjem strani se strinjate z njihovo uporabo.​ Preberite več.