veganske dileme

extra

Ali vegani jedo med in zakaj ne?

Nekateri vegani jedo med, tako kot nekateri vegetarijanci jedo ribe. Obojim pa je skupna nezmožnost dojemanja pravega bistva omenjenih načinov prehranjevanja. Zakaj torej prehranjevanje z medom ni primerno za vegane? Kaj je med in kako nastane? Na kakšen način čebelarjenje izkorišča čebele?

extra

10 najpogostejših napak ob prehodu na rastlinsko prehrano

Prehranjevanje z rastlinsko hrano je lahko preprosto in enostavno. Vseeno pa se veliko ljudi, ki zase pravijo, da so vegani, prehranjuje nezdravo. Zakaj je temu tako? Katere so najpogostejše napake, ko se posameznik odloči za prehod na rastlinsko prehrano?

kako jesti zdravo

Ali obstajata zdrava in nezdrava rastlinska hrana?

Čeprav velja, da je rastlinska hrana zdrava hrana, pa to ne velja za vse vrste hrane rastlinskega izvora. Katera hrana je torej zdrava in katera nezdrava rastlinska hrana, ki vpliva na nastanek in razvoj bolezni? Kako se ji izognemo in s čim jo nadomestimo?

extraveganza veganska hrana ne obstaja
extra

Veganska hrana NE obstaja

Veganska hrana ne obstaja. To je le marketinški trik, ki neredko preseže mero dobrega (in zdravega) okusa. Pa dober tek.

Spletna stran za svoje delovanje in spremljanje analitike uporablja spletne piškotke. S pregledovanjem strani se strinjate z njihovo uporabo.​ Preberite več.