Ekskluzivni hrastovi okvirji za vaš dom

V naši ponudbi boste našli ekskluzivne kose hrastovih okvirjev. Prav vsak kos je unikaten. Zato so naši okvirji vedno presenečenje. Tako za kupca ali naročnika kot za nas, ki iz surovega kosa starega hrasta izdelujemo unikatne izdelke.

Stoletni hrast razkriva karakter vašega doma

Naši rustikalni hrastovi okvirji niso namenjeni zgolj uokvirjanju spomina, temveč so lahko povsem samostojen umetniški izdelek.

Rustikalne hrastove in smrekove okvirje lahko uporabite kot ogledalo ali kot okvirje za fotografije, ilustracije, umetniške slike … Izbirate jih lahko v dveh dimenzijah formata A4 in A3 (notranji del).​

Hrastovi okvirji so na voljo v elegantni, izčiščeni izvedbi ali pa v pristni verziji, polni tesarskih in naravnih hrastovih nepravilnosti. Okvirji so kvalitetno izdelani in čvrsti. Les je sušen in pripravljen na bivanje v vašem domu.​

Velika kopalniška ogledala ali ogledala za dnevne prostore in hodnike pa lahko izdelamo tudi po naročilu. Vi poveste mere, mi pa vam izdelamo unikatni okvir za ogledalo ali sliko iz starega hrasta.

Rustikalne hrastove in smrekove okvirje lahko uporabite kot ogledalo ali kot okvirje za fotografije, ilustracije, umetniške slike … Izbirate jih lahko v dveh dimenzijah formata A4 in A3 (notranji del).

Velika kopalniška ogledala ali ogledala za dnevne prostore in hodnike pa lahko izdelamo tudi po naročilu. Vi poveste mere, mi pa vam izdelamo unikatni okvir za ogledalo ali sliko iz starega hrasta.

Hrastovi okvirji so na voljo v elegantni, izčiščeni izvedbi ali pa v pristni verziji, polni tesarskih in naravnih hrastovih nepravilnosti. Okvirji so kvalitetno izdelani in čvrsti. Les je sušen in pripravljen na bivanje v vašem domu.

Oplemenitite svoj dom

Eleganca stoletnega hrasta je večna. Če želite svoj dom oplemenititi z vrhunskimi hrastovimi okvirji, si lahko svoj izbrani kos zagotovite že danes.

V ponudbi spodaj smo za vas pripravili široko paleto unikatnih hrastovih in smrekovih okvirjev, ki so lahko praktično darilo za vas, vaše bližnje in prijatelje. Ali krasno darilo za poslovne partnerje.

Vsi izdelki v naši ponudbi so narejeni iz slovenskega lesa, ki so se mu lastniki odrekli. Naše poslanstvo je, da iz teh pozabljenih kosov ustvarjamo uporabne umetnine in jim dodajamo novo vrednost. Vse za to, da bi lahko spet našli svoje mesto in nam služili na drugačen način.

Iščete nekaj drugega?

Izbrani izdelki, ustvarjeni s spoštovanjem do rokodelskih spretnosti in naravnih materialov.

Odkupimo star les

Kupimo stare osončene deske z gospodarskih objektov!

Deske morajo biti vsaj 2 m dolge, vsaj 2 cm debele in vsaj 12 cm široke.

Plačilo takoj v gotovini!

Spletna stran za svoje delovanje in spremljanje analitike uporablja spletne piškotke. S pregledovanjem strani se strinjate z njihovo uporabo.​ Preberite več.