Kategorija:

Delavnica “Poletni sandali” #1

70,00 

Na zalogi

Opis

Prijava na prvo delavnico za izdelavo poletnih sandalov, ki bo potekala 18. maja 2024. Na voljo za 8 udeležencev.

Vabljeni na prvo delavnico za izdelavo sandalov!

Skupaj se bomo družili v soboto, 18. maja 2024, ko bo vsak izdelal svoj par preprostih, a nadvse šik poletnih ravnih sandalov.

Delavnica bo potekala Ljutomeru, na Najini domačiji v družbi mirne narave, razkošnih orehov in obnovljenega gospodarskega objekta, ki nam bo džentelmensko ponudil zavetje tudi v primeru slabega vremena.

Nihče ne bo imel takih sandalov!

Sandale si boste naredili povsem po meri, zato se vam bodo zagotovo prilegali.

Ne bomo uporabljali kopit, saj boste sandale oblikovali in pomerjali kar na svojih stopalih.

Zato ste vabljeni vsi – ni pomembno, ali imate široko ali ozko stopalo, ali imate eno stopalo za 2 številki večje od drugega, ali imate visok stopalni lok ali ploska stopala. Še posebej ste vabljeni vsi tisti, ki v trgovinah najdete pravo obutev zase. Ko prvič obujete sandale, ki vaše stopalo objamejo na pravih mestih, je občutek fantastičen.

V celoti jih prilagodite svojim stopalom in tudi okusu

Na delavnici bomo vsi izdelali sandale v enakem slogu (kot so prikazani na ilustraciji), ki pa jih lahko maksimalno prilagodite po svojih željah. Sami boste lahko izbrali barve in materiale za posamezne dele sandalov, hkrati boste lahko kroj prilagodili svojemu okusu in, še pomembneje, svojim stopalom.

Če imate kakšne specifične želje glede materialov, lahko prinesete tudi svoje. Pri tem ste lahko nadvse kreativni – uporabite lahko kompaktno blago, najrazličnejše vegansko ali umetno usnje, kvačkane ali pletene koščke, vrvice, vezalke, trakove, elastike … Z materiali živalskega izvora pa ne delam.

Na delavnici boste izdelali en par sandalov, ki ga seveda vzamete s seboj. Imeli boste tudi priložnost nakupa kompletov materiala za izdelavo sandalov doma.

Trajanje delavnice

Gre za celodnevno delavnico, zato se bomo zbrali že dopoldne in se poslovili (z novimi sandali na nogah) v zgodnjih popoldanskih urah. Računajte, da ste na delavnici med 10.00 in 15.00. Tako vam lahko ostane še nekaj časa za raziskovanje Prlekije ali Pomurja, če želite obisk delavnice združiti z izletom po tej umirjeni, očarljivi regiji.
 
Predviden je tudi odmor za kosilo, ki ga bomo pojedli na lokaciji.

Kaj vključuje cena udeležbe?

Cena vključuje:

  • pridobljeno znanje o izdelavi sandalov,
  • material, ki ga boste porabili pri izdelavi enega para sandalov na delavnici,
  • uporabo orodja, ki ga boste potrebovali na delavnici,
  • paket kopij krojev za izdelavo sandalov doma,
  • prigrizke, izvirsko vodo in tople napitke na delavnici.

Kaj boste potrebovali na delavnici?

Poskrbljeno bo za prigrizke, izvirsko vodo in tople napitke na delavnici. Kosilo ali obilnejšo malico si prinesite s seboj, saj bo med delavnico daljša pavza, da lahko v miru pojeste. V okolici ni trgovin, zato si hrano prinesite s seboj.

Čeprav bomo čevljarska lepila uporabljali izključno na prostem, vam priporočam, da v primeru hude občutljivosti na hlape prinesete s seboj masko.

Vas zanima še kaj?

Vse podrobnosti boste izdvedeli pravočasno pred udeležbo na delavnici.

Če pa imate kakšno vprašanje, se brez zadržkov oglasite na kontakt@najinadomacija.si.

Si želite še kateri drug termin?

Če vam termin ne ustreza ali pa so mesta na tej delavnici že zasedena, lahko vpišete svoj e-poštni naslov in prejmete obvestilo, takoj ko bodo razpisani novi termini. Te bomo najprej skomunicirali z vami, šele nato na ostalih javnih kanalih (družbena omrežja in email), tako da boste s prijavo imeli prednost za prijavo.

Z oddajo svojega e-poštnega naslova se strinjate, da bo ta uporabljen za komunikacijo z vami. Kadar koli lahko zahtevate, da vas prenehamo obveščati o novih terminih delavnic.

Vračilo denarja

Vračilo denarja je možno samo v primeru odpovedi dogodka ali spremembe njegovega datuma. Vračilo denarja ni mogoče v primeru osebnih težav, kot so bolezen, poslovne obveznosti, sprememba mnenja ali podobno.

Lahko pa vstopnico podarite ali prodate, v tem primeru naj se novi udeleženec oglasi na email kontakt@najinadomacija.si, da ga zabeležimo.

Več preberite v pogojih poslovanja.

Minimalno število udeležencev za izvedbo delavnice je 4. Če bo manj prijavljenih, bo delavnica odpovedana ali prestavljena, kupnina za že plačane vstopnice za delavnico pa bo povrnjena.

Spletna stran za svoje delovanje in spremljanje analitike uporablja spletne piškotke. S pregledovanjem strani se strinjate z njihovo uporabo.​ Preberite več.