intervju

intervjuji

Miroljubni kmet Milan Rus: ekološko kmetovanje je danes modna muha

Milan Rus je ekološki etični kmet, ki v vasi Mota na obronku občine Ljutomer deluje po vzoru miroljubnega kmetijstva. Na družinski kmetiji Mir Grünt skrbi za ekološko in etično pridelavo (polnovredne) hrane – od zrna, moke, zdroba, kaše do olja. Je vegan, ki z veliko ljubezni in spoštovanjem do zemlje ustvarja boljši svet in poskuša po najboljših močeh živeti trajnosten način življenja.

extraveganza_podcast
extra

#1 Podcast: Hana Karim in Janža Dolinšek

Poslušajte prvi Extraveganza podcast. Pogovarjali smo se z najbolj znano slovensko keramičarko Hano Karim in njeno vajenko Janžo Dolinšek, ki ustvarja pod svojo znamko JNŽ.

marko feher intervju extraveganza (1)
extra

Marko Feher: Bosanski modni oblikovalec – intervju

Modni oblikovalec Marko Feher je eden najbolj prodornih mladih dizajnerjev s področja bivše Jugoslavije. O svojem delu in etični drži pri ustvarjanju se je pogovarjal ekskluzivno za Extraveganzo.

kuolmi extraveganza cover
extra

Marjeta Hribar, KUOLMi – intervju

Preberite si intervju z zasavsko oblikovalko nakita, ki pod blagovno znamko KUOLMi ustvarja čudovite kose nakita iz črnega zlata.

Spletna stran za svoje delovanje in spremljanje analitike uporablja spletne piškotke. S pregledovanjem strani se strinjate z njihovo uporabo.​ Preberite več.