naravno zdravljenje

alternativna medicina

Zvočna in glasbena terapija – zdravilna moč zvoka

Če so starodavna ljudstva poznala zdravilno moč zvoka in glasbe, sodobna znanost to šele dobro spoznava. Veste, kakšna je razlika med zvočno in glasbeno terapijo? Obstajajo zvoki, ki blagodejno vplivajo na naše zdravje, in obstajajo zvoki, ki rušijo naravno ravnovesje v organizmu. Preverite in spoznajte zdravilno moč zvoka.

alternativna medicina

Šentjanževo olje – recept in priprava

Zdravilna šentjanževka je zelo uporabna rastlina, ki jo lahko z nekaj znanja spremenimo v olje, čaj ali pa uporabimo tinkturo za domačo lekarno. Recept in priprava šentjanževega olja pa sta zelo preprosta. Preverite, pri katerih težavah je šentjanževo olje učinkovito in kako se lotiti domače priprave.

naravni pripravki bolezen prehlad naravna pomoč extraveganza
extra

Naravni pripravki za pomoč ob bolezni

Obstaja mnogo naravnih načinov, da se zaščitimo pred boleznimi ali zmanjšamo njihov vpliv na naše počutje. Preverite, kako si lahko pomagate sami!

imunski sistem kako okrepiti naraven način extraveganza
extra

Kako okrepiti imunski sistem na naraven način

Se vaš otrok vrača v vrtec ali šolo? Se sami želite zaščititi pred prehladi, ki razsajajo v službi? Preverite naravne načine, kako okrepiti imunski sistem cele družine.

extraveganza shinrin yoku gozdna kopel
extra

Kje in kako pravilno izvajati gozdno kopel?

Prisluhnite ptičjemu petju ali pokanju vejic v vetru, spočijte si oči na mogočnih, več stoletij starih drevesih, v krošnjah katerih vznikajo mladi brsti.

Spletna stran za svoje delovanje in spremljanje analitike uporablja spletne piškotke. S pregledovanjem strani se strinjate z njihovo uporabo.​ Preberite več.