hrana

extra

Recept za Snickers rezine

Sočna sladica za vse ljubitelje čokolade in arašidov. Preizkusite enostaven recept, ki je primeren tudi za začetnike.

intervjuji

Miroljubni kmet Milan Rus: ekološko kmetovanje je danes modna muha

Milan Rus je ekološki etični kmet, ki v vasi Mota na obronku občine Ljutomer deluje po vzoru miroljubnega kmetijstva. Na družinski kmetiji Mir Grünt skrbi za ekološko in etično pridelavo (polnovredne) hrane – od zrna, moke, zdroba, kaše do olja. Je vegan, ki z veliko ljubezni in spoštovanjem do zemlje ustvarja boljši svet in poskuša po najboljših močeh živeti trajnosten način življenja.

extra

Bounty – enostaven recept

Hiter in enostaven recept za odlično sladico, v kateri bodo še posebej uživali ljubitelji kokosa in čokolade.

alternativna medicina

Zdravilna tavžentroža – recept za žganje, grenčico in čaj

Ena najbolj znanih rastlin iz ljudskega zdravilstva je gotovo tavžentroža. Zdravilna rastlina, ki je uporabna v širokem naboru lajšanja in odpravljanja težav, ima zelo bogato zgodovino. Preverite recepte iz zdravilne rastline tavžentrože: za žganje, grenčico in čaj ter čajne mešanice.

extra

Domači zeliščni namaz – veganski recept

Recept za vse ljubitelje sirnega ali kremnega namaza. Preizkusite veganski zeliščni namaz, pripravljen v samo 15 minutah. Izbrana zelišča lahko prilagodite svojemu okusu.

extra

Veganski cheesecake z borovnicami – recept

Imate radi osvežilne sladice? Potem bo veganski cheesecake z borovnicami pravi za vas. Izbirate lahko med dvema verzijama – z mandlji ali indijskimi oreščki.

Spletna stran za svoje delovanje in spremljanje analitike uporablja spletne piškotke. S pregledovanjem strani se strinjate z njihovo uporabo.​ Preberite več.